top of page

Koffers pakken en gáán!


Vakantie! Dat betekent nieuwe avonturen, mooie ontmoetingen, zand tussen je tenen... en af en toe een reis naar binnen. Want soms ontdek je het geluk zomaar in de avondzon op je balkonnetje thuis, zoals in dit Vakantiedoeboek te lezen is. 'Het avontuur ligt niet per se op de Seychellen. Voel het avontuur dat zit in je eigen bestemming.'

Op de redactie van Yoga Magazine zocht ik samen met Maartje Verhoeven en Heleen Peverelli de allerleukste, meest zomerse verhalen bij elkaar. Asana's voor in de branding, wijsheden om mee op te staan en veeeeel testjes. Welke yogitaal past bij jou? Wat zeggen de cijfers over je levenspad? En hoe stroomt jouw energie?

En natuurlijk schreef ik er een paar verse verhalen bij: over de herstellende werking van 'bosbaden', het louterende effect van een minddump en het cultiveren van levensenergie met Qigong. Suzanne Nuis van Hit Ontwerp verzorgde die héérlijke vormgeving.

De zelftests, asana's, mantra's, recepten en inzichten in dit Vakantiedoeboek wakkeren het vakantievuur elke dag een beetje extra aan. Of je nou op een kleedje in je vertrouwde stadspark ligt, of aan die azuurblauwe zee. Geniet ervan!

Het Yoga Magazine Vakantiedoeboek kost slechts € 4,95. Abonnees krijgen korting en betalen € 3,95. Bestellen en inpakken maar!

Featured Posts
Recente Posts
Eerdere Posts
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page