top of page

DOEN

Peggy van der Lee

Peggy van der Lee studeerde af als tijdschriftjournalist aan de Hogeschool Inholland en als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Zij werkte onder andere als redacteur, webredacteur, chef online en a.i. hoofdredacteur bij Psychologie Magazine, en als chef redactie bij Ouders van Nu. 

 

Dat een mediamerk meer is dan het tijdschrift in het schap, kreeg zij al vroeg in de vingers. Ze zette websites op, ontwierp voor Psychologie Magazine een compleet platform voor online trainingen en apps, maakte samen met collega Marloes de Facebook-pagina van Psychologie Magazine tot een sterk nieuw kanaal en ontwierp een do it yourself-platform voor levensverhalen en cadeauboeken. Bereikt: 35.000 verkochte online trainingen, 100.000 Facebook-fans, een nominatie voor de Mercur innovatie van het jaar en voor Blendle's Gouden Pen. Als zelfstandig strateeg adviseerde ze de meest gerenommeerde bedrijven en (overheids)organisaties over contentplannen, social mediastrategie, arbeidsmarktcommunicatie en doelgroepbereik. En – zoals ze dat het liefst doet – stak ze zelf ook de handen uit de mouwen.

 

Peggy: 'Trots ben ik op de fijne samenwerkingen met collega's en tijdelijke collega's, de mooie gesprekken die ontstonden tijdens interviews, de bevlogen brainstorms en mijn opgebouwde kennis op het gebied van positieve psychologie en het snijvlak van lichaam en geest.' Peggy is daadkrachtig, inhoudelijk sterk, creatief, helder en vooruitstrevend. Ze bedenkt het niet alleen, ze maakt het ook. Peggy woont samen 2 dochters van 13 en 17 en de energieke labradoodle Sammie. 

Kijk voor meer CV-details op het LinkedIn-profiel van Peggy

bottom of page