top of page

Teksten voor bedrijfssites en brochures

Jongerenapp Hartstichting

Jongerenapp Hartstichting

Dit is Nadine. Nadine heeft een hartaandoening, en zit al een tijdje op de TEAMHartvrienden-app. Ze post haar moeilijke én leuke momenten, zodat anderen haar verhalen kunnen zien, en erop kunnen reageren. 'Ik heb geleerd dat het goed is om soms gewoon dingen te vertellen. Ook als het een keer minder leuk is. Ik ben minder alleen en heb veel meer vrienden.' Trots dat ik met Brandnewpages kon bijdragen aan deze app voor jongeren met een hartaandoening.

Site en verslag Krajicek Foundation

Site en verslag Krajicek Foundation

De Krajicek Foundation hielp Julie - en vele andere jongeren - financieel en mentaal op weg in een moeilijke periode. Ik interviewde de sportieve, sterke Julie voor het jaarverslag en de website van de Krajicek Foundation. Ze is een inspiratiebron voor veel anderen. ‘Op sommige gebeurtenissen in het leven heb je gewoon geen invloed. Het gaat erom wat je ermee doet: ga je bij de pakken neerzitten, of kijk je het probleem in de ogen en maak je er iets moois van?’

University College Venlo

University College Venlo

Ben jij benieuwd of mensen echt slimmer worden van vette vis? En vrolijker van chocola? Wil je eindelijk eens precies weten hoe ‘onnatuurlijk’ E-nummers nou feitelijk zijn? Onderzoeken welk eetgedrag ons gezond houdt, en ziekte kan voorkomen? Bij University College Venlo kun je je volledig specialiseren in vraagstukken op het gebied van voedsel, voeding en gezondheid. Voor University College Venlo schreef ik de webteksten en brochure, in opdracht van jongerencommunicatiebureau Youngworks.

bottom of page