top of page

Online trainingen, apps en andere interactieve mediaprojecten

FoodFirst Network: scripts en tekst

FoodFirst Network: scripts en tekst

Het nieuwe gezondheidsplatform 'FoodFirst Network' hielp ik met filmscripts en teksten over gedragsverandering. Gedragsdeskundige Reint Jan Renes kan vanuit de wetenschap precies vertellen hoe veranderen werkt. En waarom het vaak mislukt. Gecombineerd met mijn expertise in het vertalen van die wetenschap naar toegankelijke teksten en scripts, ontstond er een serie mooie filmpjes. Nuttige filmpjes ook! Dus op naar dat half uur bewegen per dag/sigarettenvrije leven/gezonde eetpatroon.

Online trainingsplatform Psychologie Magazine

Online trainingsplatform Psychologie Magazine

Voor Psychologie Magazine ontwierp ik een platform voor online trainingen. Overleg met sitebouwers, koppelingen met abonnementensystemen, testen met panels. En natuurlijk máákte ik ook trainingen, samen met gespecialiseerde psychologen. Om te leren loslaten, voor meer zelfvertrouwen of een beter lichaamsbeeld. Van oefeningen tot filmscripts en achtergrond. Inmiddels zijn er ruim 45.000 online trainingen verkocht en is het platform omgedoopt tot Psychologie Academy.

Maak een boek van je leven

Maak een boek van je leven

Wat zou het zou mooi zijn als iedereen op een makkelijke manier zijn eigen levensverhaal zou kunnen publiceren. Zo ontstond het idee voor het 'Boek van je leven'. Een online platform waarop je zelf je levensverhaal samenstelt, geholpen door vragen van de redactie en vormgeving van een art director. Is het boek af, dan wordt het op kwaliteitspapier geprint, gebonden en thuisbezorgd.

Happinez Geluksboek - Online albums

Happinez Geluksboek - Online albums

Voor Happinez ontwikkelde ik een online platform om Geluksboeken te maken: boeken vol foto's en herinneringen voor jarige vrienden, jubilerende ouders en vrienden of familie met trouwplannen, helemaal in Happinez stijl. Eenmaal af, werd het boek op kwaliteitspapier geprint, gebonden en thuisbezorgd.

bottom of page