top of page

Jongerenapp live


Dit is Nadine. Nadine heeft een hartaandoening, en zit al een tijdje op de TEAMHartvrienden-app. Ze post haar moeilijke én leuke momenten, zodat anderen haar verhalen kunnen zien, en erop kunnen reageren. 'Ik heb geleerd dat het goed is om soms gewoon dingen te vertellen. Ook als het een keer minder leuk is. Ik ben minder alleen en heb veel meer vrienden.'

Trots dat ik met Brandnewpages kon bijdragen aan deze jongerenapp - en nog trotser op al die leuke jongens en meiden in deze video! Velen van hen sprak ik voor een blog over hun hartaandoening, en stuk voor stuk inspireerden ze mij met hun kijk op het leven. ‘We hebben een tweede kans gekregen. Lol maken staat voor ons nu voorop!’


Featured Posts
Recente Posts
Eerdere Posts
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page