Jongerenapp live


Dit is Nadine. Nadine heeft een hartaandoening, en zit al een tijdje op de TEAMHartvrienden-app. Ze post haar moeilijke én leuke momenten, zodat anderen haar verhalen kunnen zien, en erop kunnen reageren. 'Ik heb geleerd dat het goed is om soms gewoon dingen te vertellen. Ook als het een keer minder leuk is. Ik ben minder alleen en heb veel meer vrienden.'

Trots dat ik met Brandnewpages kon bijdragen aan deze jongerenapp - en nog trotser op al die leuke jongens en meiden in deze video! Velen van hen sprak ik voor een blog over hun hartaandoening, en stuk voor stuk inspireerden ze mij met hun kijk op het leven. ‘We hebben een tweede kans gekregen. Lol maken staat voor ons nu voorop!’


Featured Posts
Recente Posts
Eerdere Posts
Tags
Er zijn nog geen tags.
CONTACT

06-8267 8604

peggy@brandnewpages.nl

 

KvK: 55867766

NL45 TRIO 0390 9624 81

 

MEER
  • Linkedin_rough.jpg
  • Twitter Grunge
BEZOEKADRES

(Op afspraak)

De Pier Offices

Strandweg 150-154

Scheveningen

 

NU BEZIG MET

Een special over positief opvoeden voor Psychologie Magazine en een compleet nieuwe online glossy over zelfherstel. Wordt vervolgd....

 

© 2018

 Brandnewpages

 

Algemene

voorwaarden