top of page

Gouden Pen-nominatie


'Met veel plezier nodigen we je uit voor de uitreiking van de Gouden Pen,' mailde Alexander Klöpping mij begin maart. 'De prijs voor het meest gelezen artikel van 2015 op Blendle. Je krijgt nog een extra uitnodiging, want jij hebt vorig jaar één van de 200 meest gelezen artikelen op Blendle geschreven.'

Geluk Wat een geluk dat ik weer eens in mijn reclame-inbox keek! Anders had ik gemist hoe mijn Psychologie Magazine-collega Anne Pek tweede werd met een fantastisch verhaal over een maand zonder alcohol. En het prachtige laatste interview met Joost Zwagerman uit HP De tijd eerste. Het werd meer dan 30.000 keer online gekocht: hoera voor Blendle.

Mijn Psychologie Magazine-artikel 'De zin van zelfreflectie' werd 90e. Toch ook een duimpje waard!


Featured Posts
Recente Posts
Eerdere Posts
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page